Cevap: KIL TESTERE OYMACILIĞI bilgiler ve teknikler kitapı
sayın dostum,Murat Kılıççöte bey'e
merhaba,bizler ortaokullarda el işi ve ev işi derslerinde çok şey öğrendik.ancak bu gün teknoloji tasarım denilen ne olduğunu oğlumun yaptıklarından da anlamadığım bir dersle bugün elinden hiçbir iş gelmeyen bir nesil yetişiyor.sonları da kötü.ellerinden bir iş gelmeyen herşeyi hazır alıp atan tüketim toplumuna doğru gidiyoruz.
bana el işi derslerinde çok şey öğreten şu an hayattamı değilmi bilmediğim öğretmenlerimin ardından minnet ve şükranla llerinden öpüyor ve dualar ediyorum.
çilt yapmayı-sümen yapmayı-kıl testereyi-alçı işini-dallardan düdük yapmayı-uçurtmayı-modelçiliği onlardan öğrendim.o gün öğretilenlerle bugün boş kalmamayı kahve köşelerine sıkışmadan yaşamayı öğrendim.öğretmekte bize düştü.
elimde şu an kitaplar yok.ulaştığında size göndereceğim.2, ve 3, kitaplar basım için gerekli yasal işlemlerde basımı yapılınca gerekli bilgileride veririm.
ilginize teşekkürler,ailenizle hobiyi paylaştığınız için teşekkür ederim.bende ailemin fertleri ile atölyeyi ya da evde çalışmaları paylaşıyorum.
saygı ve sevgilerimle,hobisiz kalmamanızı dileğiyle
ilhan durmaz/kdz.ereğli/zonguldak
05334207720
|